Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Telt ház és zenei karrier önerőből

Telt ház és zenei karrier önerőből

2019. március 22. - Darqo

bankuti_dani_cover.png

Az elmúlt hónapokban megélt kimerültség és kiégés miatt csak most jutottam el arra a pontra, hogy Bánkuti Dani, a többszörös arany-és platinalemezes producer és zenei marketing specialista Telt ház önerőből című könyvét ajánljam számotokra, amely létrejöttében nekem is volt szerencsém közreműködni egy kicsit.

bankuti_dani_zenei_karrier_onerobol.png

Korábban már találkozhattatok a blogon Dani előző, Zenei karrier önerőből című könyvével, amelyet jó szívvel ajánlottam minden olyan ember számára, aki egy kicsit is kacérkodik a zenei pályafutás elindításával és felépítésével. Ez a könyv önzetlenül és részletesen foglalkozik a karrierépítés lelki oldalával, a zenei karrierépítés történelmével, majd végigvezet minket minden egyes fontos és kihagyhatatlan lépésen és feladaton, ami előttünk áll a jelen folyamataiban.

Rálátunk a zenefogyasztási szokások változásaira, a kiadók evolúciójára, megtudjuk hogy miért és mennyire fontos a minőségi zene elkészítése, hogy építhetünk brand-et magunk köré, hogyan használhatjuk a közösségi oldalak lehetőségeit a terjeszkedésre, hogyan szervezhetünk önerőből fellépéseket, milyen lehetőségeink vannak a bevételszerzésre, és hogy hogyan lépjünk szintet, ha már egyedül kevésnek bizonyulunk a rengeteg munka elvégzésére.

bankuti_dani_telt_haz_onerobol.png

A Telt ház önerőből című második könyvben az előzményhez hasonlóan ismét felfoghatatlan mennyiségű hasznos tanács található, de Danival teljes egyetértésben én is azt tudom mondani, hogy ezek a tanácsok az égvilágon semmit sem érnek kitartás, türelem és elkötelezettség nélkül. Pontosan nem tudom felidézni, de ha jól emlékszem Müller Péter egyik könyvében olvastam azt a gondolatot, hogy az az álom, amit út közben feladunk, soha nem is volt igazi álom, csupán csak múló hóbort. Ez a gondolat ebben a témában is teljes mértékben megállj a helyét.

Zenész vagy és szeretned, hogy több fellépésed legyen? Esetleg szervező is szeretnél lenni egyben? Klubtulajdonosként vagy promoterként dolgozol, de már nehéz lépést tartani a rohanó világgal és a rengeteg lehetőséggel? Ez a könyv szinte mindenkinek szól, aki a szórakoztatóiparban dolgozik, legyen bármilyen szereplője is. Dani ebben a könyvben megpróbál mindenkinek tiszta és reális képet festeni arról, hogy mik a lehetőségek arra, hogy sikeres zenei brandeket építsünk.

Az első könyvnél még csak éreztem, a másodiknál már meg is bizonyosodtam Dani missziójáról, miszerint szeretne olyat és úgy adni a zene iránt érdeklődőknek, amit és ahogy más még idehaza nem. Úgy építi és tartja egyben a közösségét, hogy őszintén, elvárások nélkül segít a kezdő vagy haladó zenészeken, valamint a zenei szakma iránt komolyan érdeklődőkön egyaránt az előrejutásban. Átadja a hosszú évek alatt megszerzett tudását, inspirál, ösztönöz és pártfogol.

A Telt ház önerőből című könyv ismét hatalmas ajándékcsomag a karácsonyfa alatt, amelyben gyakorlatilag minden hasznos információ megtalálható a partiszervezés alapjaival kapcsolatban, és még ennél sokkal több is. Bár nem terveztem sosem, hogy bulit szervezzek, de a cím sokkal többet takar ennél; hozzám hasonlóan bárki haszonnal forgathatja, aki a zene témakörén belül bármit el szeretne érni!

Hamarosan pedig érkezik a harmadik könyv is, amelyet már nagyon várok!

A Zenei karrier önerőből című könyvet ide kattintva vásárolhatjátok meg.

A Telt ház önerőből című könyvet ide kattintva vásárolhatjátok meg.

bankuti_dani_cover.png

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr8214707046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása