Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Az egyetlen ágykeret, amire valaha is szükséged lehet (x)

Az egyetlen ágykeret, amire valaha is szükséged lehet (x)

2019. március 13. - Darqo

ph157194.jpg

Körülbelül egy évvel ezelőtt indult útjára az első része a DELAKTIG kollekciónak, vagyis egy olyan platformnak, mely lehetővé teszi a számodra, hogy testre szabhasd és alkalmazkodhass az élet minden fordulatához. Mi már a hír megjelenésekor imádtuk az ötletet, így figyelemmel kísértük a megvalósulást és az elmúlt időszak fejleményeit is. Elérkezett az ideje a második felvonásnak. Az IKEA és az ipari formatervezés ikonja, Tom Dixon közösen tervezte azt az ágykeretet, amely a reményeik szerint talán az egyetlen lesz, amire valaha is szükséged lehet az életben.

ph157196.jpg

Tom Dixon saját bevallása szerint sose volt átlagos ember. Tinédzserként eltanácsolták az iskolából, szabadidejében egy banda basszusgitárosa volt és mindeközben folyamatosan a bútorok készítésével foglalkozott. Azóta a világ minden táján ismert és elismert tervezővé vált, munkáival múzeumokban és londoni stúdiójában találkozhatnak a dizájner bútorok kedvelői. Tom a kereteken kívüli gondolkodásban hisz, minden egyes munkájában arra törekszik, hogy a konvenciókat kerülve olyan bútorokat alkosson, amik épp annyira sokoldalúak, mint az őket használó emberek. Ez a hitvallás határozza meg az IKEA-val közös együttműködést is.

ph157197.jpg

„Mi nyitott platformnak nevezzük, Tom pedig folyamatosan ágyként hivatkozott rá, úgyhogy természetesen nem állhattunk le a DELAKTIG bevezetésénél. Az ágy minden otthonban kulcsfontosságú bútornak számít – hiszen mindenkinek szüksége van a jó alvásra. Ezért úgy döntöttünk, bemutatunk egy olyan ágykeretet, amit személyre lehet szabni.” – James Futcher, IKEA Kreatív vezető

ph157201.jpg

Így a csapat egyszerűen nem tudott megállni a DELAKTIG sorozat indítása után. Mi emeli a nyitott, leegyszerűsített alumínium platformot az élethez a következő szintre? A 2019 februárjától elérhető DELAKTIG ágykeret a korábbi ülőbútor-megoldások folytatásaként kerül a piacra, és készen áll arra, hogy személyre szabd és átalakítsd. Az általad választott matraccal kapható platform a személyes kényelem és stílus alapján testre szabható. Csakúgy, mint a többi DELAKTIG kollekcióhoz, hozzáadhatsz, eltávolíthatsz és kicserélhetsz tartozékokat, hogy megfeleljen az összeállítás az életmódodnak, vagy ebben az esetben az alvás közbeni igényeidnek.

ph157205.jpg

ph157199.jpg

ph157203.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr5914685830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása