Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Megismételhetetlen véletlenek pillanatfotókon

Megismételhetetlen véletlenek pillanatfotókon

2019. március 04. - Darqo

pau_buscato01.png

Imádjuk azokat a fotósokat, akik az élet apró, gyakran észrevétlenül tovaillanó, mégis zseniálisan sokatmondó pillanatait örökítik meg. Persze a kisördög mindig jelen van és megkérdőjelezi bennünk a képek valódiságát, hiszen némelyik fotó annyira rendkívüli, de a jóhiszeműség azért mindig győzedelmeskedik a kétely felett.

Ma Pau Buscató páratlan pillanatfotóit hoztam nektek, amelyeket Oslóban, Londonban, Barcelonában, és New York-ban kapott lencsevégre, ki tudja mennyi türelmet és kitartást igénylő idő alatt. Némelyiken persze látszik, hogy előre megtervezett kompozícióról van szó, másokon viszont egyértelmű, hogy a kiélezett figyelem, a jó megfigyelőképesség és a "véletlen" műve.

Pau Buscató elérhetőségei

Weboldal

Flickr

Facebook

Instagram

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr2514244793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása