Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Elgondolkodtató használhatatlan bútorok

Elgondolkodtató használhatatlan bútorok

2019. február 04. - Darqo

hugh_hayden01.jpg

Hugh Hayden bútorokat készít, amelyeket nem használatra terveztek, sokkal inkább olyan szobrokról van szó, amelyek gondolkodásra sarkallnak a környezetünkön és ennek védelmén.

Az amerikai művész úgy alakítja ki a bútorokat és más szobrokat, hogy nem távolítja el a felhasznált alapanyagról az ágakat, kinövéseket, göcsörtöket, így pedig kérlelhetetlenül az arcunkba tolja, hogy a kényelemért vagy akár a művészetért mit kell feláldozni.

Nem lebeszélni akar a természetes anyagok felhasználásáról, nem szeretné elvenni a kényelmünket, egyszerűen csak alázatra tanít, arra hívja fel a figyelmet, hogy a természetet, a használati tárgyainkat, a művészeti alkotásainkat tisztelettel, csodálattal és hálával kell megközelítenünk.

Hugh Hayden elérhetőségei

Weboldal

Instagram

hugh_hayden02.jpg

hugh_hayden03.jpg

hugh_hayden04.jpg

hugh_hayden05.jpg

hugh_hayden06.jpg

hugh_hayden07.jpg

hugh_hayden08.jpg

hugh_hayden09.jpg

hugh_hayden10.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr1114232431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása