Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A hús, mint művészeti alapanyag

A hús, mint művészeti alapanyag

2018. november 14. - Darqo

milena_naef01.jpg

Milena Naef művész a Fleeting Parts című projektjében a márványlapok egyszerű, mégis különleges megformázásával, kilyukasztásával és a testének felhasználásával készít érdekes szoborinstallációkat. A márványlapok mögé bújva, hozzájuk simulva, bizonyos esetekben önmagára helyezve a művészből lesz a műalkotás.

Kisebb testdarabok, torzók látszanak csak, így a hús az önkifejezés eszköze lesz. Kettős érzésem van, hiszen miközben láthatóvá válik a test egyszerű, formálható anyagsága, a végeredményen keresztül mégis műalkotássá magasztosul. A metaforikus mondanivaló számomra az, hogy rajtunk áll, mit hozunk ki a nekünk megadatott lehetőségekből.

Érdemes tovább böngészni a holland tehetség weboldalán és Instagram oldalán, mert rengeteg érdekes alkotással találkozhattok, amelyek szintén ezt a témát járják körül.

milena_naef02.jpg

milena_naef03.jpg

milena_naef04.jpg

milena_naef05.jpg

milena_naef06.jpg

milena_naef07.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr6914102307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása