Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Varázslat több száz óra alatt

Varázslat több száz óra alatt

2018. október 17. - Darqo

emanuele_dascanio01.jpg

Ahogy lenni szokott a hiperrealisztikus alkotásokkal, Emanuele Dascanio lélegzetelállító grafikái is olyanok, mintha fotókat nézegetnénk. Az elmúlt években sok olyan véleménnyel találkoztam, amelyek nem sok értelmet tulajdonítottak az ilyen műveknek, de én azok közé tartozom, akiket elvarázsolnak ezek a rajzok és festmények.

Számomra lenyűgöző, hogy valaki ilyen tudással és türelemmel rendelkezik. Bármennyire is elégedetlenek egyesek, egy-egy ilyen kép elkészítése nagyon magas tudást és rengeteg idő rejt magában. A szóban forgó olasz tehetség is alkalmanként több száz (nagyobb műveknél 700-800) órányi munkát öl bele egy-egy grafittal, szénnel készített remekműbe.

Bár Dascanio alkotásai modernek, mégis klasszikus festmények hangulatát idézik a drámai megvilágításban ábrázolt szereplők. Imádom mindegyiket!

Emanuele Dascanio elérhetőségei

Weboldal

Facebook

Instagram

emanuele_dascanio02.jpg

emanuele_dascanio03.jpg

emanuele_dascanio04.jpg

emanuele_dascanio05.jpg

emanuele_dascanio06.jpg

emanuele_dascanio07.jpg

emanuele_dascanio08.jpg

emanuele_dascanio09.jpg

emanuele_dascanio10.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr2514094707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása