Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Elindult a Manzárd Café dizájnbolt / BAANTAL dizájner kollekció

Elindult a Manzárd Café dizájnbolt / BAANTAL dizájner kollekció

2018. október 01. - Darqo

facebook_cover02_url_nelkul.png

Amikor elindult a Manzárd Café 2010-ben már az első pillanatban egyértelmű volt, hogy szeretnénk valami nagyobbat is kihozni belőle, mint egy egyszerű blog. Már akkor világosan láttuk Lacival, hogy szeretnénk egy valódi Manzárd kávézót, amelyben egy galériával egybekötött designbolt is helyet kap, ahol leginkább tehetséges magyar művészeket támogatunk a megjelenés lehetőségével. Az évek múlásával első lépésként elindult a magyar művészeket támogató posztsorozatunk, és további lépéseket is terveztünk.

Laci halála sajnos pár évre lelassította a folyamatot, de a lelkesedést nem vette el, sőt, egyre erősebb az érzés bennem, hogy Laci tiszteletére mindenképpen megvalósítjuk az eredeti elképzelést. Persze ember tervez, Isten végez, úgyhogy minden lassabban, de annál céltudatosabban formálódik a történetben.

mcs01.png

Viszont most egy nagy lépést teszünk a blog társszerkesztőjével! Antal "BAANTAL" Balázs dizájnerrel közösen büszkén jelentjük be, hogy hosszú hónapok munkájának eredményeként elindult a Manzárd Café online boltja a Redbubble nevű oldalon, ahol tehetséges magyar művészek, dizájnerek mintáival ellátott használati tárgyak közül válogathattok és vásárolhattok. Azért döntöttünk egy külföldi oldal mellett, mert sajnos az elmúlt években elhaltak a hazai kezdeményezések, amelyek hasonló formában próbálták összefogni a különböző termékek gyártását. És hogy miért ezt a formát? Mert ez jelen pillanatban a legegyszerűbb döntés. Sok más külföldi oldalhoz hasonlóan a Redbubble is széles termékpalettával rendelkezik, amelyre ráhelyezik a tervező mintáját, csomagolják és postára is adják a kész terméket, tehát nem kényszerülünk arra, hogy húszonharmincakárhány céggel álljunk kapcsolatban egyszerre, akik különböző minőségű termékkel látnák el az igényeket.

mcs26.png

A kezdeti fázisban Balázs BAANTAL márkájával és az ő dizájner kollekciójával indulunk és terveink szerint hamarosan további tehetséges magyar művészek és dizájnerek is helyet kapnak majd a Manzárd Café portfóliójában. Fogadjátok szeretettel a Manzárd Café boltot, amelyet ide kattintva nézhettek át tüzetesebben, lefelé görgetve pedig néhány kiemelt terméket találtok.

Fontos kiemelni, hogy nyitási akciónkban 10%-kal csökkentett akciós árakkal találkozhattok az oldalon október 1-19. között.

mcs05.png

Itt ragadnánk meg az alkalmat, hogy felhívjuk a figyelmeteket, Balázs az idei Design Hét alkalmával ismét kiállítást rendez, ahol a kiállítási tárgyak mellett az online boltunkban található termékek közül a BAANTAL dizájner kollekcióból jó néhány darabbal személyesen is találkozhattok. Lefelé görgetve megcsodálhatjátok ezeket a különleges mintával megfűszerezett termékeket.

Valamint létrehoztunk egy másik mappát is "Manzárd Café Collection" névvel, ebben egyelőre a Manzárd Café logójával ellátott termékeket, és egy olyan mintával ellátott termékkollekciót találtok, ami Laci előtt tiszteleg. Bármilyen "Manzárd Café logo" vagy a "Mocca - I am Infinite" mintájú termékekből vásároltok, a bevétel 50%-át jótékony célokra ajánljuk fel.

mcs02.png

mcs04.png

BAANTAL dizájner kollekció

/A teljes kollekciót ide kattintva nézhetitek meg. Érdemes, hiszen közel 60 minta és majdnem 3000 termék vár rátok!/

mcs09.png

mcs10.png

mcs11.png

mcs18.png

mcs13.png

mcs12.png

mcs20.png

mcs21.png

mcs16.png

mcs23.png

clkc_bamboo_white_x650-bg_f2f2f6_1u1.jpg

mcs25.png

ls_13inch_x999-bg_f8f8f8_2u1.jpg

throwpillow_small_750x1000-bg_f8f8f8_u1.jpg

gbra_5x7_900x900_u1.jpg

poster.png

mcs24.png

mcs08.png

mcs07.png

mcs15.png

mcs14.png

mcs17.png

mcs22.png

fp_550x550_black_off_white_box20_s_ffffff_u1.jpg

throwpillow_secondary_36x36_750x1000-bg_f8f8f8_u1.jpg

throwpillow_36x36_750x1000-bg_f8f8f8_u1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr2614267831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása