Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Lélegzetelállító vizes zacskók

Lélegzetelállító vizes zacskók

2018. szeptember 12. - Darqo

dylan_martinez01.jpg

Tévedsz, ha azt hiszed, hogy vízzel teli zacskókat látsz a képeken! Dylan Martinez művész egyszerűen csak Water Bags fantázianévvel ellátott sorozatában tökéletes illúziót hozott létre. Akkor veszed észre, hogy valami nem stimmel, amikor egy kicsit jobban odafigyelsz a részletekre.

Az amerikai művész aprólékosan kidolgozott zseniális alkotásai teljes egészében üvegből készültek. A tömör üveg alaptól kezdve a realisztikus csomagolás üreges felső részén át a gyűrődésekig, redőkig és csomókig minden, az illúzió tökéletessége érdekében üvegbe fújt buborékok pedig olyanok, mint az apró gyümölcsdarabok a habos torta tetején.

Martinez a vizes zacskókkal szerencsére nem lőtte el az összes puskaport, úgyhogy mindenképpen érdemes tovább böngészni az alábbi elérhetőségein, és természetesen jól megjegyezni a nevét!

Dylan Martinez elérhetőségei

Weboldal

Facebook

Instagram

dylan_martinez02.jpg

dylan_martinez03.jpg

dylan_martinez04.jpg

dylan_martinez05.jpg

dylan_martinez06.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr6514070333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása