Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kristályosított városi sebek

Kristályosított városi sebek

2018. július 23. - Darqo


paige_smith01.jpg

Paige Smith, ismertebb nevén A Common Name amerikai művész, dizájner 2012 óta tölti fel különböző nagyvárosok utcáin a házfalak hézagait, repedéseit, sarkait figyelemfelkeltő és látványos "kristályokkal", amelyek különböző anyagokból készülnek, de általában papírból. Ezzel a tevékenységgel begyógyítva az idő vagy a hanyag hozzáállás okozta sebeket és hozzáadva valami egyedit az eredeti látványhoz.

Nagyon tetszik a projekt szimbolikája, bár lehet, hogy csak én magyarázom bele, hogy a művész arra próbálja felhívni a figyelmünket, bármilyen sérülés begyógyítható kellő odafigyeléssel, törődéssel, szeretettel és egy csipetnyi kreativitással. Hogy bármennyire fájdalmas is, a legrosszabb mindig csak pillanatnyi látszat, hamar tovaillanó illúzió. A legjobbat hozhatjuk ki mindenből, sőt az eredmény olyan lehet, amely minden képzeletet felülmúl.

paige_smith02.jpg

paige_smith03.jpg

paige_smith04.jpg

paige_smith05.jpg

paige_smith06.jpg

paige_smith07.jpg

paige_smith08.jpg

paige_smith09.jpg

paige_smith10.jpg

paige_smith11.jpg

paige_smith12.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr4813397905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása