Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Velünk élő humoros múlt

Velünk élő humoros múlt

2018. február 16. - Darqo

ak01.jpg

2015-ben robbant be a köztudatba Alexey Kondakov ukrán művész és egyből kikövetelte magának, hogy a kedvencek közé sorolódhasson. Nálam legalábbis megkapta a felvételt a tagok közé. Az „Art History in Contemporary Life” című folyamatban lévő sorozatában klasszikus festmények szereplőit helyezi modern, hétköznapi környezetbe.

A szokatlan kollázsokon a szereplők metrón bandázva, lepukkant ház tövében elmélkedve, aluljáróban zenélve, kávézóban/sörözőben pultot támasztva élik hétköznapi életüket.

A finom humor oldaláról megközelített kollázsok megunhatatlanul szórakoztatóak, továbbá arra is nagyon jók, hogy érdekessé tegyék a múltat, a történelmet a fiatalabb generációk számára. Azt nem tudom, hogy az értékmentés mennyire tudatos a művész részéről, mindenesetre zseniális megvalósításáról van szó, ami remélem, hogy egyre több emberhez jut majd el a jövőben!

Alexey Kondakov elérhetőségei

Facebook

Instagram

Tumblr

ak02.jpg

ak03.jpg

ak04.jpg

ak05.jpg

ak06.jpg

ak07.jpg

ak08.jpg

ak09.jpg

ak10.jpg

via: crossconnectmag

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr9513322847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása