Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Az egyvonalas tetkók még mindig lenyűgözőek

Az egyvonalas tetkók még mindig lenyűgözőek

2018. február 14. - Darqo

mo_ganji_new01.jpg

Két évvel ezelőtt Mo Ganji berlini székhelyű tetoválóművész egyetlen, mintává bonyolított vonallal készített alkotásai egyből levettek a lábaimról, mert az egyediséget, egyszerűséget és letisztultságot nem csak a design vagy a művészet egyéb területein szeretem, hanem a bőrömön is.

A tehetség művein a vonal vastagsága változik csak, a javarészt állatokat ábrázoló mintát pedig néhány pöttyel (minimum három) bolondítja meg, semmi szín, semmi barokkos túlzás, csak kifinomult minimalizmus.

A weboldalán található információk alapján 8 hetes várakozásra érdemes készülni, valamit arra, hogy Mo Ganji szereti a teljes kreatív szabadságot és nem igazán engedi a beleszólást a kivitelezésbe, viszont abban biztos lehet a megrendelő, hogy olyan egyedi alkotást kap, amelyet soha, senki máson nem fog viszontlátni!

 

Mo Ganji elérhetőségei

Weboldal

Facebook

Instagram

 

mo01.jpg

mo02.jpg

mo03.jpg

mo04.jpg

mo05.jpg

mo06.jpg

mo07.jpg

mo08.jpg

mo09.jpg

mo10.jpg

 

mo_ganji_new02.jpg

mo_ganji_new03.jpg

mo_ganji_new04.jpg

mo_ganji_new05.jpg

mo_ganji_new06.jpg

mo_ganji_new07.jpg

mo_ganji_new08.jpg

mo_ganji_new09.jpg

mo_ganji_new10.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr3312548043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása