Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Epikus rajzok évkezdéshez

Epikus rajzok évkezdéshez

2018. január 03. - Darqo

olivia_drawing02.jpg

Előttünk az év, a felfoghatatlan mennyiségű előre nem látható történés és lehetőség, és hogy mit hozunk ki belőlük, csak rajtunk múlik. Mindenki számára megadatott a lehetőség, hogy a képességeihez és esélyeihez mérten olyan aprólékossággal dolgozza ki a jövőjét, amely a legjobb és legszebb végeredménnyel kecsegtet, és amelybe a legkevesebb hiba csúszhat a megvalósulás során.

Inspirációnak Olivia Kemp brit művész lenyűgöző részletességgel elkészített, valóságot és fikciót összemosó hatalmas rajzait hoztam, mert a megtervezésük, a kivitelezésükbe fektetett energia és a végeredmény gyönyörűsége szerintem teljesen azonos a jövőtervezés, a megvalósítás és a beérett gyümölcsök leszüretelésének folyamatával. Egyetlen kihagyhatatlan komponens kell mindegyikhez, mi magunk, a tervezők, és az eltökéltségünk, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból és az életünkből.

olivia_drawing03.jpg

olivia_drawing04.jpg

olivia_drawing05.jpg

olivia_drawing06.jpg

olivia_drawing07.jpg

olivia_drawing08.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr8613195616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása