Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kedvenc dalaink minimalista posztereken

Kedvenc dalaink minimalista posztereken

2017. november 22. - Darqo

picotgram-vinyl-posters-00.jpg

Szeretjük Viktor Hertz svéd szabadúszó fotós, grafikus, illusztrátor munkásságát, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy már kétszer is írtunk róla az elmúlt években. Így mondhatom azt, hogy visszatérő ismerősként, szívesen látott vendégként köszönt be legújabb projektjével, amellyel egyből levett a lábaimról, hiszen újra összekeverte a minimalizmust, a humort és a popkultúrát.

Az elkészült elegy a Pictogram Vinyl Posters nevet kapta és kedvenc dalainkat eleveníti fel számunkra több mint 70 darab zseniálisan egyszerű illusztráción keresztül. Az eredetileg 2011-ben útjára indított projektben olyan hírességek dalait találjátok, mint például Adele, Daft Punk, Björk, Beastie Boys, Radiohead és Pixies.

Errefelé egyébként megtaláljátok az illusztrációkhoz tartozó playlist-et, úgyhogy érdemes a képnézegetést összehangolni a zenehallgatással.

Valamint külön kiemelném, hogy Kickstarter kampány is indult a tényleges megvalósulásért. Érdemes megnézni az oldalt és beszerezni (akár karácsonyi ajándéknak is) egy-egy darabot a zenerajongó barátoknak. Kattintsatok ide a részletekért.

A művész elérhetőségei:

Weboldal

Behance

Facebook

Instagram

picotgram-vinyl-posters-01.jpg

picotgram-vinyl-posters-02.jpg

picotgram-vinyl-posters-03.jpg

picotgram-vinyl-posters-04.jpg

picotgram-vinyl-posters-05.png

picotgram-vinyl-posters-06.png

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr513301593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása