Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Fenséges geometrikus állatsereglet aranyló lélekkel

Fenséges geometrikus állatsereglet aranyló lélekkel

2017. november 13. - Darqo

mat_szulik00.jpg

Mindig izgalmas számomra, amikor a művészek, designerek a természetes, organikus, zabolátlan, kiszámíthatatlan, egyedi formákat a geometrikus alakzatok feszességével, egyértelműségével, kérlelhetetlen letisztultságával és minimalizmusával magyarázzák. Az így kapott mesterséges életformák a maguk esetlenségében, tisztaságában könnyen belopják magukat a szívembe.

A mai napon Mat Szulik lengyel szabadúszó illusztrátor, 3D-művész ezüst felszín alatt aranyat rejtegető gyönyörű, elegáns és fenséges geometrikus állatszobrokat ábrázoló illusztrációit hoztam példának az imént leírtakra, ezen belül is azokat, amelyek drótra vannak optimalizálva, merthogy egyébként számos anyaggal játszadozik az általában geometrikus koncepciók megtervezésekor, persze "csak" elméletben. Egyébként simán kitennék egy-egy ilyen szobrot, ha kézzelfogható formában is megvalósulnának!

Mat Szulik az alább oldalakon publikálja a munkáit, érdemes követni!

Behance

Facebook

Instagram

mat_szulik01.jpg

mat_szulik02.jpg

mat_szulik03.jpg

mat_szulik04.jpg

mat_szulik05.jpg

mat_szulik06.jpg

mat_szulik07.jpg

mat_szulik08.jpg

mat_szulik09.jpg

mat_szulik10.jpg

mat_szulik11.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr4211988882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása