Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Itt az év leggyönyörűbb oroszlánszobra

Itt az év leggyönyörűbb oroszlánszobra

2017. november 08. - Darqo

kali01.jpg

Selçuk Yılmaz török művész elképesztő alkotásaitól minden egyes alkalommal elakad a lélegzetem. Ha tehetném, csak és kizárólag szuperlatívuszokban nyilatkoznék róluk, mert lassan nyolc évnyi témában való kutakodás, több tízezer téma átnyálazása és több ezer blogposzt megírása után bizton állíthatom, hogy idáig még nem láttam szebben kidolgozott fém állatszobrokat.

Lenyűgöz a felhasznált alapanyag aprólékos, minden részletre kiterjedő kidolgozása, kezdve a feldarabolástól a megformálásig és precíz összeillesztésig, és a hosszas munkával felépülő nyers, erőteljes, fenséges, magasztos, káprázatos és lélegzetelállító szobrok látványa.

Ma a legújabb, Kali nevű hatalmas oroszlánról láthattok képeket. A művészről szóló korábbi bejegyzéseinket pedig itt olvashatjátok el.

Selçuk Yılmaz elérhetőségei

Behance

Instagram

kali01.jpg

kali02.jpg

kali03.jpg

kali04.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr4713117242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása