Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Pippa Dyrlaga és a papírgyönyör

Pippa Dyrlaga és a papírgyönyör

2017. szeptember 08. - Darqo

pippa_dyrlaga01.jpg

Sok más művészhez hasonlóan Pippa Dyrlaga is papírlapokat találta a legalkalmasabbnak arra, hogy közvetítse az érzéseit az emberek számára, azonban annyira gyönyörű alkotásokat készít, amelyeket nem lehet és nem is szabad szó nélkül hagyni.

Mélységes alázattal és tisztelettel, felfoghatatlanul aprólékos munkával és borotvaéles szikével jeleníti meg éteri könnyedségű, könnyen tovaillanó, végtelenül fantáziadús és gyönyörű érzéseit különböző tárgyak, városképek, élőlények és életképek formájában. A lenyűgöző minták egyébként print formájában megvásárolhatóak ide kattintva.

Én most csak néhány gyönyörűséget hoztam mutatóba, de érdemes a különböző közösségi oldalakon követni a munkásságát. Az alábbi elérhetőségéken tudjátok ezt megtenni, valamint további remekműveket nézegetni:

Weboldal

Facebook

Instagram

 

Még több papírgyönyört találtok ide kattintva.

 

pippa_dyrlaga02.jpg

pippa_dyrlaga03.jpg

pippa_dyrlaga04.jpg

pippa_dyrlaga05.jpg

pippa_dyrlaga06.jpg

pippa_dyrlaga07.jpg

pippa_dyrlaga08.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr5012638305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása