Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Bennünk visszatükröződő éteri gondtalanság

Bennünk visszatükröződő éteri gondtalanság

2017. augusztus 16. - Darqo

icy01.jpg

A legjobb dolog a világon, amikor megengedhetjük magunknak, hogy semmit tegyünk, hogy semmire kellőek legyünk és csak heverésszünk otthon az ágyban vagy a szabadban, kiengedve minden fáradt gőzt, stresszt, megpróbáltatást, nehézséget.

Ezt a gondolatot juttatta eszembe és a teljes szabadság és gondtalanság érzését árasztotta szét bennem az Icy & Sot nevű iráni születésű, Amerikában élő művészduó „Nature’s Reflection” című installációja, amelyet a Grúzia fővárosában, Tbilisziben megrendezésre került Art-Villa Garikula művészeti fesztivál keretén belül mutattak be.

Az egyszerű, mégis nagyszerű kültéri alkotás egy tükörből készített és fűbe helyezett emberi sziluettet ábrázol, amely teljes egészében a fellegekben jár a visszatükröződés segítségével. "Ahogy fent, úgy lent" – mondják a spirituálisan gondolkodók. "Szinkronicitás" – mondaná Carl Gustav Jung

Icy & Sot elérhetőségei

Weboldal

Facebook

Instagram

icy02.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr812606509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása