Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Klasszikusok szétvarrva

Klasszikusok szétvarrva

2017. augusztus 09. - Darqo

fabio_viale01.png

Olyan, mintha valami alternatív valóságba pillanthatnánk bele a szétvarrt embereket ábrázoló klasszikus márványszobrok segítségével. Fabio Viale szobrász a projekt kitalálója és kivitelezője, aki valamilyen megmagyarázhatatlan okból bűnözők által használt stílusokat és mintákat választott a tökéletes hatás elérésének érdekében.

A művész egymásba folyatott nagyjából minden árnyalatot, amit ebben a témában lehet, dimenziókat, idősíkokat, kultúrákat, és elmaszatolta a kiálló, drasztikus vonalakat annak érdekében, hogy a forma, a minta és a szépség emelkedjen ki ebből a különleges kavalkádból. A valóban elkészített, tehát nem Photoshop-os manipulálás segítségével létrehozott szobrokra azt mondanám, hogy furán szexik lettek...és még emésztenem kell a látottakat.

fabio_viale02.jpg

fabio_viale03.jpg

fabio_viale04.jpg

fabio_viale05.jpg

fabio_viale06.jpg

fabio_viale07.jpg

fabio_viale08.jpg

fabio_viale09.jpg

fabio_viale10.jpg

fabio_viale11.jpg

via: bored panda

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr3212657687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása