Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kitörölt valóság az orosz street art fesztiválon

Kitörölt valóság az orosz street art fesztiválon

2017. július 24. - Darqo

anna_christova01.jpg

Az idei Stenograffia orosz street art fesztivál egy meglehetősen különleges és eredeti ötlettel hívta fel magára a világ figyelmét. Egy elhagyatott és rommágraffitizett Moszkvics, konténer duót "fotosoppoltak" ki a valóságból egy éjszaka leforgása alatt a szervező csapat tagjai.

Mármint tényleg a valóságból, hiszen CRTL+X című installáció lényege, hogy a kocsit és a hulladéktárolót átfestették olyanra, mintha kivágták volna a környezetéből. Ez persze még nem jelenti a probléma megoldását, de nem is ez volt a céljuk, hanem az, hogy beszéljünk a témáról. Sikerült nekik, nagyjából minden nagyobb és kisebb oldal bemutatta már a témát a világon.

A dolog sikerességén felbuzdulva a lelkes csapat egyébként azt tervezi, hogy tovább folytatja ezt a projektet és hasonló megmozdulásokkal próbál majd port kavarni a téma körül.

A projekt kitalálói és kivitelezői a Stenograffia csapata:

Andrey Kolokolov,

Taisiya Spirin,

Alexander Double Sv,

Max Parfenov,

Dmitry Chabanov,

Konstantin Rakhmanov,

Anna Klets

Felső kép: © Anna Christova

 

Alább pedig egy kis ízelítő, hogy az embereket hogyan ihlette meg a Stenograffia csapata:

 

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr4712669633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása