Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Robusztus magyar bringa az új KELL!

Robusztus magyar bringa az új KELL!

2017. július 05. - Darqo

turi_tamas_revo01.jpg

Valószínűleg sokakat elrettenthet Túri Tamás designer idén június közepén nagyvilág elé tárt bringakoncepciója, a REVO, de én nem ide tartozom, hanem azok közé, akik az első pillanatban beleszerettek ebbe a különleges, egyedi, masszív, robusztus külsőbe.

A hétköznapi városi kerékpárnak szánt REVO különböző méretű kerekeket tartó kerete két fa részből áll. Amikor a kerékpár teljesen össze van szerelve, ezek a darabok kifelé hajolnak, mivel a hátsó kerék szélesebb, mint a kerékpár többi része. Ez állandó feszültséget eredményez, amely segít más olyan károsító erők leküzdésében, mint például a keret csavarodása. A fa rugalmasabb, mint az acél vagy az alumínium, így kényelmesebb a közlekedés a durvább, beton utakon.

A hosszúkás, átlagnál szélesebb ülése, rugalmas, tartós és könnyű 3D nyomtatott műanyag, fa és acél anyagokból készített váza két személy biztonságos utazását garantálná nem kis feltűnés mellett. Nem tudok mást mondani végszóként, mint azt, hogy KELL!

Fotók: Tarján Gergely

turi_tamas_revo02.jpg

turi_tamas_revo03.jpg

turi_tamas_revo04.jpg

turi_tamas_revo05.jpg

turi_tamas_revo06.jpg

turi_tamas_revo07.jpg

turi_tamas_revo08.jpg

turi_tamas_revo09.jpg

turi_tamas_revo10.jpg

turi_tamas_revo11.jpg

turi_tamas_revo12.jpg

turi_tamas_revo13.jpg

turi_tamas_revo14.jpg

via: designboom

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr5112640629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása