Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Éljen a kubizmus a bőrünkön

Éljen a kubizmus a bőrünkön

2017. május 15. - Darqo

mike_boyd01.jpg

Abba a kategóriába tartozom, aki elkezdte és nehezen tudja abbahagyni, úgyhogy a saját bőrömön tapasztalom (sicc!), hogy a tetoválások gyűjtése is lehet függőség. Időről időre azon agyalok, hogy mit és hová kellene tetováltatni, amit persze a pénztárcám vastagsága (is) erősen befolyásol.

Ahogy korábban írtam, minél különlegesebb és egyedibb mintáról van szó, annál jobb, olyannyira, hogy az első három apró tetoválás közül kettő saját terv/ötlet, a harmadik pedig Antal Balázs designer mintája.

Néhány inspirációt már összegyűjtöttünk korábban, ma pedig Mike Boyd brit tetoválóművész lélegzetelállítóan gyönyörű kubista alkotásaival gyarapszik a portfólió. Akik szívesen viselnének Boyd-művet magukon, a weboldalon található emailcímen érdeklődhetnek, de szerintem érdemes sietni, mert egyre-másra megjelenő cikkek és a rájuk érkező reakciók alapján úgy tűnik, hogy folyamatosan növekszik az érdeklődés/figyelem/kereslet iránta.

Enyhe vigasz csak, hogy a mintáiból printet, valamint pólót is lehet vásárolni.

Weboldal

Facebook

Instagram

mike_boyd02.jpg

mike_boyd03.jpg

mike_boyd04.jpg

mike_boyd05.jpg

mike_boyd06.jpg

mike_boyd07.jpg

mike_boyd08.jpg

mike_boyd09.jpg

mike_boyd10.jpg

mike_boyd11.jpg

mike_boyd12.jpg

mike_boyd13.jpg

mike_boyd14.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr7112397599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása