Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Papírcsíkokból szőtt csodák

Papírcsíkokból szőtt csodák

2017. február 01. - Darqo

gunjan_aylawadi01.jpg

Gunjan Aylawadi művész apró csíkokra vágott papírszeleteket használ mozaikszerűen felépített, bonyolult mandaláihoz, domborműveihez, szobraihoz. A quilling technika alapjait alkalmazza a műveihez, azonban a felcsavart papírcsíkokat átlósan széthúzza és szorosan egymásmellé helyezi az így kapott vékonyka építőelemeket.

Az indiai születésű, jelenleg Sydneyben élő és alkotó, eredeti foglalkozását tekintve mérnők és ipari formatervező tehetség a papírcsodák készítését autodidakta módon sajátította el, de az alkotásokat elnézve ez szerintem nem jelent hátrányt, sőt!

Gunjan Aylawadi munkásságát az alábbi oldalakon követheted:

Weboldal

Facebookon

Instagram

Ha érdekel a technika, itt bővebben is olvashatsz róla, ha magad is megpróbálkoznál a készítéssel, itt találhatsz alapanyagot a munkádhoz, errefelé pedig korábbi, lenyűgöző papírszobrokat bemutató posztjainkat olvashatjátok el.

gunjan_aylawadi02.jpg

gunjan_aylawadi03.jpg

gunjan_aylawadi04.jpg

gunjan_aylawadi05.jpg

gunjan_aylawadi06.jpg

gunjan_aylawadi07.jpg

gunjan_aylawadi08.jpg

gunjan_aylawadi09.jpg

gunjan_aylawadi10.jpg

gunjan_aylawadi11.jpg

gunjan_aylawadi12.jpg

gunjan_aylawadi13.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr1311995732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása