Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Csúnya karácsonyi pulóverek és más kötött furaságok Hollandiából

Csúnya karácsonyi pulóverek és más kötött furaságok Hollandiából

2016. december 21. - Darqo

club_geluk01.jpg

Barbara és Marieke, közismertebb néven Club Geluk, avagy a két holland textiltervező szokatlan és viccesen bizarr ruhákat, divatkiegészítőket, használati tárgyakat, lakásdekorációs díszítőelemeket kötöget, sőt hogy teljesebb lehessen a portfólió a különböző kötött alsóneműikben, kötött tárgyakkal pózoló hétköznapi modellekről készített fotókat naptár, képeslap formájában is meg lehet vásárolni.

Az egész szürreális projektet nézegetve azt éreztem, hogy muszáj tudnotok róla, mert már csak a poén kedvéért is érdemes beszerezni egyet-kettőt a meglepő alkotásokból, ha nem is idén, de a jövőben mindenképpen. Például a szándékosan csúnya karácsonyi pulóvereiket, amelyek tuti, hogy Mark Darcy szekrényéből kerültek elő. Egy ilyet villantani a karácsonyi vacsorán, mennyei lehet. Vagy mondjuk egy sonkapárnánk kipihenni a dolgos munkanap fáradalmait...vagy akármi...

Weboldal

Facebook

Instagram

club_geluk02.jpg

club_geluk03.jpg

club_geluk04.jpg

club_geluk05.jpg

club_geluk06.jpg

club_geluk07.jpg

club_geluk08.jpg

club_geluk09.jpg

club_geluk10.jpg

club_geluk11.jpg

club_geluk12.jpg

club_geluk13.jpg

club_geluk14.jpg

club_geluk15.jpg

via: bored panda

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr8912006052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása