Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Elképesztő papírcsíkportrék

Elképesztő papírcsíkportrék

2016. november 30. - Darqo

yulia01.jpg

Yulia Brodskaya, Moszkvában született orosz művésznő a textilfestésen keresztül az origamin át egészen a kollázsok készítéséig rengeteg különböző kreatív technikát kipróbált, míg rátalált saját magára a quilling, avagy papírcsíktechnika használatában (feltekert és/vagy egymáshoz ragasztott papírcsíkok formázása, vágása és ragasztása). A Hertfordshire Egyetemen diplomázó, jelenleg Angliában élő és dolgozó tehetség innentől fogva rohamléptekben szerzett magának nemzetközi hírnevet a brutálisan részletes és látványos alkotásaival, innovatív illusztrációival.

Egyedülálló háromdimenziós portrékat felvonultató gyönyörű sorozatában a papírcsíkok úgy jelennek meg, mintha színes ceruzával satírozta volna a különböző árnyalatokat és formákat. Minden ugyanúgy történik, mintha hagyományos eszközöket, technikákat használna, alkalmazna, csak ő papírcsíkok segítségével „rajzol” és/vagy „fest”.

A művésznőről szóló korábbi posztunkat számos fotóval megfűszerezve errefelé találjátok. A quilling technikáról szóló korábbi bejegyzéseinket itt olvashatjátok el, magáról a quilling technikáról ide kattintva találhattok bővebb információkat. Még több papírgyönyörűségért pedig ide érdemes bekukkantani.

yulia02.jpg

yulia03.jpg

yulia04.jpg

yulia05.jpg

yulia06.jpg

yulia07.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr4111939107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása