Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egy igazán fekete Black Friday

Egy igazán fekete Black Friday

2016. november 24. - Darqo

bf_cover.png

Szabadidőmben, éppen aktuális hangulatomtól függetlenül szívesen játszadozom azzal a gondolattal, hogy mi lenne, ha gazdag lennék és bármit megvehetnék, amit csak szeretnék, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Miután egyelőre anyagilag nem nevezhetem magam gazdagnak, így a különböző téli, nyári akciók, kuponnapok mellett a Back Friday alkalmával tudom megélni a költés könnyedségét.

„Az Egyesült Államokból eredő Black Friday a Hálaadást követő péntekre esik és ezt a napot tartják a karácsonyi bevásárlási szezon kezdetének. A kereskedők akciókkal és különleges kedvezményekkel várják a látogatókat az egyik legszimbolikusabb vásárlási eseményen, lehetőséget kínálva a karácsonyi előkészületek megkezdésére.”

Mivel nem rajongom a tülekedésért, én az esemény online változatát kedvelem inkább, ami azon kívül, hogy néha lecsúszom egy-egy olcsó termékről, túl sok aggodalommal nem jár. Mára már én is egyre tudatosabban figyelem a Black Friday idejét, próbálom erre a néhány napra időzíteni a kisebb-nagyobb kütyük, háztartási gépek beszerzését. Az idei év minden szinten tapasztalható változása pedig sajnos tett arról, hogy több dolgot is felkerüljön a vásárlási listára.

Az iménti okokból kifolyólag kifejezetten izgalmasnak találtam az eMAG felkérését, hogy nézzek körbe náluk, én mit vásárolnék a Black Friday akció keretén belül holnap, november 25-én pénteken, és ajánljak nektek néhány különlegességet. Amikor az is kiderült, hogy idén közel háromszorosára növelték az akciós termékek számát, pontosabban 450 ezer darab (!) akciós termékből válogathatunk az eMAG.hu weboldalon, már nem volt kétségem, hogy bevállalom ezt a feladatot.

A 450 ezer akciós termék között nem csak a háztartási készülékekhez, televíziókhoz, mobiltelefonokhoz, laptopokhoz, hanem az autós kiegészítőkhöz (például téli gumikhoz), szépségápolási, otthoni dekor és kisállat termékekhez is jelentős kedvezménnyel juthatnak hozzá a vásárlók. A minden eddiginél nagyobb érdeklődésre számítva zökkenőmentes és kényelmes vásárlást, kategóriánként kiemelkedő mennyiségű árukészletet ígérnek a magyar vásárlók számára, akik otthonról, vagy akár út közben, a mobil alkalmazásunkon keresztül is meg tudják rendelni a kiválasztott termékeket. A mobilapplikációjuk is kapott egy új funkciót „Fizetés–1–kattintással” fantázianévvel amellyel könnyen és gyorsan beszerezhető minden termékük a karosszékben ülve is. Az applikáció elérhető iOS és Android rendszerrel rendelkező telefonokra:

iOS: kattints ide

Android: kattints ide

Idén nálunk a hűtőszekrény, a gáztűzhely, a mikrohullámú sütő, a porszívó is ramaty állapotba került. A cseréjükre nem egyszerre történik, amit tudunk, a végsőkig használunk, de van, ami idén beköltözött vagy beköltözik hozzánk. Én az alábbi termékekkel szemeztem az eMAG weboldalát böngészve.

Az Electrolux Ergorapido fantázianevű porszívóját volt már szerencsém használni és nagyon megszerettem, így nem volt kétséges, hogy az elsők között keresek rá erre a több tekintélyes design díjjal jutalmazott szépségre.

emag_electrolux_ergorapido.jpg

Az elektromos tűzhely keresése közben ráböktem arra a képre, amin egy egyszerű, letisztult és fekete eszköz volt látható, az már csak a következő pillanatban derült ki, hogy szintén az Electrolux termékéről van szó, de ezen annyira egyébként nem lepődtem meg, a blog rendszeres olvasói tudják, hogy szeretjük őket, hiszen egyik alappillérük a kiforrott design.

emag_electrolux_ekc54552ok_tuzhely.jpg

Mivel a tűzhely megadta a konyha stílusát, így ragaszkodtam a minimalizmushoz, amikor a hűtők között böngésztem. Egyértelműen a Samsung fekete színű kiegészítőjét választanám az egységesebbnek nevezhető konyhakép kialakítása érdekében.

emag_samsung_rb31ferndb_huto.png

Ezen az úton továbbhaladva nem igazán okozott meglepetést, hogy a szintén letisztult és fekete Heinner mikrohullámú sütőn akadt meg elsőre a szemem.

emag_heinner_hmw-20mb_mikro.jpg

Ez persze egy nagyon szubjektív válogatás a jelen helyzetemből fakadóan, de amit laikusként megtanultam az elmúlt közel 7 év alatt, a művészeti, design, építészeti és lakberendezéssel kapcsolatos témák keresése és feldolgozása közben, hogy érdemes törekedni a harmóniára, mert csak ennek megvalósulása esetén érezzük jól magunkat abban az élettérben, ami éppen körülvesz minket. A harmónia megteremtése pedig nem pénzfüggő, ahogy azt az induláskor megfogalmaztuk, hiszünk abban, hogy minden fejben dől el.

Van még egy nagyon szimpatikus kezdeményezése is az eMAG-nak, a Black Cat Day, amelyet az akció másnapján rendeznek meg a NOÉ Állatotthonnak karöltve. Black Cat Day a fekete állatok örökbefogadó napja, amivel a szervezők szeretnék felhívni a figyelmet a fekete állatokra, akik az előítéletek és babonák miatt sajnos a világosabb színű társaikhoz képest nehezebben találnak otthonra. A tévhitek eloszlatása érdekében az első, hagyományteremtő eMAG Black Cat Day-re november 26-án, délelőtt 11 órától délután 13 óráig várják az érdeklődőket az állatotthon telephelyén.

15055610_720112244822126_387517247474023290_n.jpg

Az eseményhez szorosan kapcsolódva az online áruház az eMAG Magyarország Facebook oldalon figyelemfelhívó adománygyűjtő kampányt indít, amely november 25-én éjfélkor zárul. A Facebook felhasználóknak a Dante nevű kölyökmacska fotóját kell lájkolniuk vagy megosztaniuk, ha segíteni szeretnének a NOÉ Állatotthon többi lakóján is, hiszen az eMAG fél millió forintot adományoz az állatotthonnak 5000 lájk és/vagy megosztás elérését követően. Ez egyébként már sikerült, de ettől függetlenül még kinyilvánítható a támogatás egy lájkkal, katt ide.

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr2711994072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása