Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szemkápráztató fantázialények üvegtömbökbe zárva

Szemkápráztató fantázialények üvegtömbökbe zárva

2016. október 17. - Darqo

grootens-1.gif

Wilfried Grootens német művész 15 évesen festett először üvegre, ekkor a Hein Derix nevű cégnél régi ólomüveg ablakok helyreállítása közben tanulta meg ennek a művészeti formának a csínját-bínját. Pár évvel később azonban úgy döntött, hogy körbeutazza a világot és így szerez majd további tapasztalatokat.

Közel egy évtizeden át tartó utazása során Ázsiában és Dél-Amerikában itta magába a kultúrát, számtalan dologgal foglalkozott, majd végül visszatért élete első szerelméhez, az üveghez. Végül 1988-ban szerzett magának mesterlevelet Münchenben és a következő évben megnyitotta saját stúdióját Kleve-ben.

Azóta üvegkockákba zárt különleges fantázialényeivel kápráztatja el az embereket. A trükk egyébként egyszerű és sokszor látott, de mégis annyira lenyűgöző; a művész egyenként festi és rétegeli az üveglapokat, míg térhatást keltő alkotásai el nem készülnek.

grootens-2.jpg

grootens-3.jpg

grootens-4.jpg

grootens-5.jpg

grootens-6.jpg

grootens-7.jpg

grootens-8.jpg

grootens-2.gif

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr918086110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása