Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Hímzett teniszütők, csirkehálók, cipők

Hímzett teniszütők, csirkehálók, cipők

2016. szeptember 12. - Darqo

danielle_clough01.jpg

Danielle Clough fokvárosi fotós, designer, vj, hímzőmester egészen szokatlan vásznakat használ hímzéseihez, de nem csak az emeli ki őt a társai közül, hogy többek között újrahasznosított teniszütők húrjai közé, csirkehálóra, kerítésre, cipőkre is készített már a hagyományos, népies motívumoktól kezdve a hétköznapi jeleneteken át egészen a popkulturális ikonokig sok mindent, hanem az is, hogy elképesztően igényes és végtelenül aprólékosan kidolgozott művekről van szó.

Növények, állatok, emberi alakok jelennek meg a legtöbbször a vibrálóan színes cérnák segítségével, és néha, amikor esetleg émelyítő, giccsbehajló lenne a felhasznált kerettel kombinált alkotás, inkább egy kaka emojival, Pussy Riottal vagy éppen Chewbaccával veszi el az élét a dolognak...mondjuk nem mindig, néha azért a túlcsordulás és a nyál oltárán is áldoz egy kicsit.

Hírnevére jellemző, hogy a közelmúltban a Vans felkérésére készített 4 pár hímzett cipőt a márka 50. születésnapjára. Időről időre vásárolni is lehet a művekből, sajnos nem a cipőkből, úgyhogy érdemes visszalátogatni az online boltjába, ha tetszenek az alkotásai.

Még több hímzett szépséget találtok errefelé.

danielle_clough02.jpg

danielle_clough03.jpg

danielle_clough04.jpg

danielle_clough05.jpg

danielle_clough06.jpg

danielle_clough07.jpg

danielle_clough08.jpg

danielle_clough09.jpg

danielle_clough10.jpg

danielle_clough11.jpg

danielle_clough12.jpg

danielle_clough13.jpg

danielle_clough14.jpg

danielle_clough16.jpg

danielle_clough15.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr508847662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása