Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Lenyűgöző egyvonalas tetkók

Lenyűgöző egyvonalas tetkók

2016. augusztus 31. - Darqo

mo_ganji01.jpg

Az elmúlt hónapok változásai áttörték a tetoválások felvarratásával kapcsolatos félelmeim, elvárásaim egészen vastagra és magasra épített falrendszerét is. Rájöttem, hogy mint ahogy sok minden mással, így a tetkókkal kapcsolatban sincsen tökéletes minta vagy időpont, egyszer csak érzi az ember, hogy mit és mikor akar megjeleníteni és örökké viselni a bőrén, legalábbis nálam így volt.

Én a saját ötletek és tervek, valamint magyar művészek és designerek alkotásai mentén indultam el egy úton, lényeges momentum az egyediség. Minden olyan minta bejön, ami eltér az átlagostól, úgyhogy Mo Ganji berlini székhelyű tetoválóművész „egyvonalas” alkotásai is egyből levettek a lábaimról.

Végtelenül finom, érzékeny, elegáns, letisztult, egyszerű, egyedi grafikákról van szó, amelyek közül bármelyiket szívesen viselném életem végéig magamon. Itt most csak néhány kép fér el, ezért érdemes a teljes porfóliót is átnézni a tehetség weboldalán.

mo_ganji02.jpg

mo_ganji03.jpg

mo_ganji04.jpg

mo_ganji05.jpg

mo_ganji06.jpg

mo_ganji07.jpg

mo_ganji08.jpg

mo_ganji09.jpg

mo_ganji10.jpg

mo_ganji11.jpg

mo_ganji12.jpg

mo_ganji13.jpg

mo_ganji14.jpg

mo_ganji15.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr38834730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása