Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Lélegzetelállítóan gyönyörű csipkézett papírbugyik és más csodák

Lélegzetelállítóan gyönyörű csipkézett papírbugyik és más csodák

2016. augusztus 12. - Darqo

stratis_tavlaridis01.jpg

A papír nőies finomságával, puhaságával, eleganciájával, végtelen törékenységével hódítja meg időről időre a szívemet, a drótból készített szobrok mellett a belőle formált alkotások is a kedvenc témák között kapnak helyet a Manzárd Cafén. Stratis Tavlaridis görög művész csipkézett papírszobraival kapcsolatban is egyértelmű volt már az első pillanatban, hogy felhívom rájuk a figyelmeteket.

A felfoghatatlan mértékű türelmet, odafigyelést és pontosságot igénylő munkafolyamat közben megszülető divatkellékeket (köztük például ingeket, bugyikat), lakberendezési kiegészítőket (többek között függönyöket, asztalterítőket) és egyéb használati tárgyakat ábrázoló gyönyörűségekről, továbbá a lélegzetelállító installációkról csak szuperlatívuszokban tudnék nyilatkozni, de nem teszem, inkább átadom a terepet a képeknek, hogy magatok találjátok meg a legmegfelelőbb szavakat a művész alkotásaira.

stratis_tavlaridis02.jpg

stratis_tavlaridis03.jpg

stratis_tavlaridis04.jpg

stratis_tavlaridis05.jpg

stratis_tavlaridis06.jpg

stratis_tavlaridis07.jpg

stratis_tavlaridis08.jpg

stratis_tavlaridis09.jpg

stratis_tavlaridis10.jpg

stratis_tavlaridis11.jpg

stratis_tavlaridis12.jpg

stratis_tavlaridis13.jpg

stratis_tavlaridis14.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr198811980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása