Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Idén még színesebb Sydney

Idén még színesebb Sydney

2016. június 10. - Darqo

vivid_mitch_green01.jpg

A Vivid Sydney című eseményért nagyjából minden évben rajongunk egy kicsit, és kifejezzük, hogy jó lenne egyszer élőben is megnézni, ez idén sincs másképpen, és biztos vagyok abban, hogy Laci hevesen bólogat erre a kijelentésre ott a valahol. Azok a szerencsések, akik 2016. június 18-ig éppen Sydneybe látogatnak vagy éppen ott tartózkodnak, számos extravagáns és látványos fényinstallációval találkozhatnak.

Az idén már 8. alkalommal megrendezésre kerülő, közel három hétig tartó gigantikus fényfesztiválon a város a fény, a zene, a kreatív ötletek és megoldások vásznává, gyűjtőhelyévé válik. A Vivid Sydney-t egyébként a kreatív iparág egyik legfontosabb ünnepeként és a maga nemében a déli félteke legnagyobb fesztiváljaként tartják számon, amelyet a befolyásos brit napilap, a Guardian anno a Top10 leginspiratívabb fesztivál közé választott, hozzáteszem, szerintem/-tünk teljes joggal érdemli meg ezt a titulust.

Idén sem maradtok fotók nélkül, a kedvencekből válogattam a Vivid Sydney hivatalos Instagramos oldaláról.

Felső kép: Mitch Green

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr248789752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása