Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szögvarázs 2.0

Szögvarázs 2.0

2016. június 03. - Darqo

john_bisbee_new01.jpg

John Bisbee amerikai szobrászról és brutál látványos alkotásairól tavaly év elején számoltunk be először. Mérhetetlen mennyiségű szög felhasználásával készített lenyűgöző szobrai a tömör és a légies, geometrikus és organikus formák világába kalauzolják el a nézőt.

Bisbee-t 30 évvel ezelőtt egy elhagyatott házban szállta meg az ihlet, amikor újrahasznosítható alapanyagokat kutatva belerúgott egy szögekkel teli dobozba, amelynek tartalma természetesen a legutolsó darabig szanaszét gurult a földön. Azonnal meglátta a lehetőséget a fémtengerből előbukkanó változatos formákban, olyannyira, hogy ettől a pillanattól kezdve nagyjából csak és kizárólag szögekből építi az önismétlést messzire elkerülő szobrait.

Az elmúlt időszakban számos új alkotást készített a világhírű művész, amelyeket mindenképpen látnotok kell.

Még több szöges posztot találtok errefelé.

john_bisbee_new02.jpg

john_bisbee_new03.jpg

john_bisbee_new04.jpg

john_bisbee_new05.jpg

john_bisbee_new06.jpg

john_bisbee_new07.jpg

john_bisbee_new08.jpg

john_bisbee_new09.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr438107868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása