Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Híres festmények deszkásoknak és szörfösöknek

Híres festmények deszkásoknak és szörfösöknek

2016. május 06. - Darqo

deszka01.jpg

A dél-franciaországi Aix-en-Provence-ben található, limitált kollekcióiról híres szörf-és gördeszka forgalmazó Boom-Art és az európai szörfóriás, az UWL összeállt egy különleges, természetesen csak néhány darabból álló sorozat elkészítésére. Híres festők alkotásai jelennek meg az együttműködésükben életre keltett deszkákon, én pedig imádom az ötletet, hogy ezen a felületen is a művészetet népszerűsítik.

Az "504" nevű sorozatban olyan művészek festményei kaptak helyet a szokatlan "vásznakon", mint például Jan Davidszoon de Heem, Hieronymus Bosch, Jan van Huysum, Gustav Klimt. Az egyedi, kézzel készített, sorszámozott, szerintem inkább dísztárgyként funkcionáló példányoknak meglehetősen borsos az ára, de inkább azon lepődtem volna meg, ha nem kérik el az árát ezeknek az ötletes, különleges és szép tárgyaknak. Ha dúsgazdag galériatulajdonos lennék, legalább egy Bosch-t vagy egy Klimt-et vásárolnék, pedig csak tiniként bénáztam pár hónapig a gördeszkával, a szörfözés meg olyan távol áll tőlem, mint Budapesttől Kuala Lumpur.

deszka02.jpg

deszka03.jpg

deszka04.jpg

deszka05.jpg

deszka06.jpg

deszka07.jpg

deszka08.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr278086182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása