Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Star Wars újrahasznosítva

Star Wars újrahasznosítva

2015. december 16. - Darqo

elisa_insua01.jpg

Elisa Insua alkotásai nem csak azért érdemlik meg a figyelmet, mert Star Wars karakterek is megjelennek közöttük. Az argentin művész környezetbarát formában, csak és kizárólag újrahasznosított alapanyagok felhasználásával építgeti különböző, mérhetetlenül igényesen elkészített, popkulturális ikonokat felvonultató portréit, szobrait.

Darth Vader és egy rohamosztagos is bekerült a portfólióba. Igen, sajnos egyelőre csak ilyen kevés, de ez legalább arról árulkodik, hogy nem csak az idei őrületet akarja meglovagolni ő is, hanem valószínűleg valódi rajongásból készültek el ezek az alkotások az elmúlt években. Persze azért remélhetőleg várhatunk még tőle néhány hasonló Star Wars-os gyönyörűséget is a jövőben.

Ha a még több Star Wars-os bejegyzést olvasgatnál, ide érdemes kattintanod.

elisa_insua02.png

via: design taxi

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr148094506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása