Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Tájképek tájképdarabokon

Tájképek tájképdarabokon

2015. november 25. - Darqo

alison_moritsugu01.jpg

Alison Moritsugu amerikai művész különles „vásznakat” használ festményeihez, puzzle-szerűen összerakott festmény-installációihoz. Különböző méretű fadarabok szolgáltatják az alapot a 18. és 19. századi tájképek hangulatát idéző alkotásaihoz, amelyek az ember és a környezete közötti, átlagosnál bonyolultabb és bizonytalanabb kapcsolatról beszélnek.

Az élet körforgásáról, szimbiózisról, környezettudatosságról mondanak igen határozott véleményt, de csak akkor, ha megengedjük magunknak azt a luxust, hogy egy-egy pillanatra elmélázzunk az egyes műveken. Ha olyan szerencsés vagy, hogy éppen New Yorkban tartózkodsz, december 12-ig élőben is megtekintheted Alison munkáit Littlejohn Contemporary-ben tartott egyéni kiállításán.

alison_moritsugu02.jpg

alison_moritsugu03.jpg

alison_moritsugu04.jpg

alison_moritsugu05.jpg

alison_moritsugu06.jpg

alison_moritsugu07.jpg

alison_moritsugu08.jpg

alison_moritsugu09.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr568086122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása