Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Pajkos kövek és könyvek flörtölnek velünk

Pajkos kövek és könyvek flörtölnek velünk

2015. október 21. - Darqo

ramon_todo01.jpg

Nem tudom magamnak sem megmagyarázni, hogy miért a szexi szó jutott egyből eszembe Ramon Todo különleges szobrairól. Ahogy próbáltam felfejteni a meglepő érzet és gondolat miértjét, rájöttem, hogy számomra izgalmas, ahogy a művész segítségével a különböző tárgyak bepillantást engednek magukba.

Kicsit olyan, mint amikor a nő jobban kihangsúlyozza a dekoltázsát vagy a férfi nem gombolja be az ingét teljesen, sőt csipkés alsóneművel vagy feszülős alsónadrággal hergeli az egyik a másikat. Láttat, de nem látható minden.

A Tokióban született, Düsseldorfban élő szobrász üvegtoldásai is ilyenek. A különböző tárgyak megengedik, hogy egy kicsivel többet lássunk az átlagnál, flörtölnek velünk, így egy kővel vagy egy könyvvel is bensőségesebb viszony alakul ki az átlagosnál.

ramon_todo02.jpg

ramon_todo03.jpg

ramon_todo04.jpg

ramon_todo05.jpg

ramon_todo06.jpg

ramon_todo07.jpg

ramon_todo08.jpg

ramon_todo09.jpg

ramon_todo10.jpg

ramon_todo11.jpg

ramon_todo12.jpg

ramon_todo13.jpg

ramon_todo14.jpg

ramon_todo15.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr487864680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása