Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Felbomló kerámiagyönyörök

Felbomló kerámiagyönyörök

2015. október 20. - Darqo

haejin_lee01.jpg

Haejin Lee keramikus alkotásai nem nevezhetőek könnyen emészthetőnek. Egyediek, emlékezetesek és meglehetősen szürreálisak, a kissé félelmetes kategóriából. Erőteljes szobrokról van szó, amelyek belefészkelik magukat az elménkbe, és ezáltal könnyen beazonosíthatóvá teszik az alkotót.

A dél-koreai születésű, Vancouverben élő és alkotó művésznő szobrai a szemeink láttára bomlanak le, amely az elmúlást juttatja eszünkbe. A pillanatba fagyasztott történésben, magukban a formákban azonban mégis visszaköszön valami lágyság és finomság, feloldva egy picit a témával kapcsolatban kollektívan megjelenő feszültséget.

A mára saját stúdióval büszkélkedő alkotó egyébként nem csak a posztban látható szokatlan, izgalmas szobrokkal kápráztatja el a rajongóit, hanem a sokkal hagyományosabb, már-már puritán hangulatot árasztó terítékkészleteivel is. Szerintem érdemes a weboldalát tüzetesebben is átnézni, valamint Instagramon is bekövetni.

haejin_lee02.jpg

haejin_lee03.jpg

haejin_lee04.jpg

haejin_lee05.jpg

haejin_lee06.jpg

haejin_lee07.jpg

haejin_lee08.jpg

haejin_lee09.jpg

haejin_lee10.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr807864662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása