Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Hipnotikus festmények újrahasznosított fadarabokon

Hipnotikus festmények újrahasznosított fadarabokon

2015. július 29. - Darqo

jason_middiebrook01.JPG

Miután Jason Middiebrook Brooklynból New York állam természetközelibb helyszínére költözött, úgy érezte, hogy ennek a változásnak a művészetében is meg kell jelennie. Újrahasznosításra váró fadarabokat kezdett alkalmazni vászonként bonyolult, geometrikus mintáihoz.

A hasonló alapokon nyugvó, mégis változatos és látványos alkotásokat nézegetve ismét hatalmába kerített az a jóleső érzés, amit oly sokszor tapasztalok mostanában, miszerint bármelyiket elfogadnám és büszkén mutogatnám a hozzám érkező vendégeknek.

A művész a letisztult, hipnotikus fafestmények mellett hatalmas szobrokat, kül-és beltéri helyspecifikus installációkat is készít, amelyekre ugyancsak érdemes ránézni a posztban található képek végiggörgetése után.

jason_middiebrook02.jpg

jason_middiebrook03.jpeg

jason_middiebrook04.jpg

jason_middiebrook05.jpg

jason_middiebrook06.jpg

jason_middiebrook07.jpg

jason_middiebrook08.JPG

jason_middiebrook09.jpg

jason_middiebrook10.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr817572830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása