Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Nem is sejted, hogy a hajszárítók mikre képesek!

Nem is sejted, hogy a hajszárítók mikre képesek!

2015. július 22. - Darqo

antoine_terrieux01.gif

Vannak olyan napok, amikor az agyunk képtelen a rengeteg információ befogadására és legszívesebben csak bámulnánk ki a fejünkből. Ez nálam egy ilyen nap, úgyhogy ehhez mérten választottam nem túl értelmes és túl sok mondanivalóval sem rendelkező, azonban kellemesen zsibbasztó és látványos témát.

Antoine Terrieux francia művész, mágus és zsonglőr kinetikus installációjáról van szó, amely egyébként precízen megkomponált hajszárítókból állt még tavaly év végén, a La Courneuve-i Maison Des Jonglages egyik termében.

A bekapcsolt hajszárítók bakelitlemezt pörgettek, labdát, fonalat, papírrepülőt reptettek és minitornádót készítettek, érdemes megkukkantani az alábbi videót. Csak nézem a poszt elejére betett gif-et, a végeláthatatlanul körbe-körbe röpdöső papírrepülőt és érzem, ahogy teljesen ellazulok...

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr287570218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása