Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Star Wars karakterek több tízezer tűzőkapocsból

Star Wars karakterek több tízezer tűzőkapocsból

2015. július 06. - Darqo

james_haggerty01.jpg

James Haggerty amerikai művésznek a festéshez használatos hagyományos alapanyagokhoz képest kevésbé toxikus változatok után kellett néznie, amikor feleségével az első gyereküket várták. Ezek közül az egyik a tűzőkapocs, amelyből több tízezret használt fel a közelmúltban, a képeken látható, jól ismert Star Wars karakterek portréinak elkészítése közben.

Haggerty nagy Star Wars rajongónak mondja magát, de persze a témaválasztásnál az is biztos sokat nyomott a latba, hogy decemberben érkezik az új film. Az egyes mozaikok körülbelül 6 hónap leforgása alatt készültek el, Darth Vader 10.496, még egy Darth Vader 12.352, Greedo 21.458, és C-3PO 33.580, összesen 77.886 színes tűzőkapocsból.

Le a kalappal a türelem, az aprólékosság és a gyönyörű és precíz kidolgozás előtt! Hazudnék, ha azt írnám, hogy nem fogadnám el az összeset.

james_haggerty02.jpg

james_haggerty03.jpg

james_haggerty04.jpg

james_haggerty05.jpg

james_haggerty06.jpg

james_haggerty07.jpg

james_haggerty08.jpg

james_haggerty09.jpg

via: bored panda

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr87552054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása