Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Felszín alá nézni üvegcsendéletekkel

Felszín alá nézni üvegcsendéletekkel

2015. június 01. - Darqo

elliot_walker01.jpg

Nem tudom megmagyarázni, hogy miért, de abban a pillanatban szerelmes lettem Elliot Walker alkotásaiba, ahogy megláttam őket. Nem annyira a formavilágról szól ez az érzés, mint inkább finom eleganciáról, a színkavalkádról és arról a mondanivalóról, hogy érdemes a felszín alá is betekinteni, mielőtt általánosítunk és/vagy ítélkezünk valamiről.

A brit művész rengeteg energia és idő ráfordításával üvegből formázza meg a képeken látható lenyűgöző csendéletek egyes darabjait. A London Glassblowing fiatal tehetsége így fogalmaz a sorozattal kapcsolatban:

„Olyan sok variációja létezik ennek a témának, ami felfoghatatlan, és amit a jövőben szeretnék felfedezni, és tovább boncolgatni. Minden darab egy kaland, és egészen addig nem lehet tudni, hogy pontosan mit is teremtett az alkotó, amíg ki nem nyitja a kemence ajtaját.”

Ha élőben is megcsodálnád ezeket a gyönyörűségeket, akkor június 5. és július 4. között lehetőséged nyílik rá Sheffield-i Cupola Galériában megrendezésre kerülő Glass Skin című egyéni kiállításán.

elliot_walker02.jpg

elliot_walker03.jpg

elliot_walker04.jpg

elliot_walker05.jpg

elliot_walker06.jpg

elliot_walker07.JPG

elliot_walker08.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr517473718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása