Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Csónakok, végtelen fonalfelhő és 50 ezer kulcs a sztár

Csónakok, végtelen fonalfelhő és 50 ezer kulcs a sztár

2015. május 27. - Darqo

chiharu_shiota01.jpg

Az 56. Velencei Nemzetközi Képzőművészeti Kiállítás egyik legérdekesebb installációját Chiharu Shiota japán művész készítette el, aki néhány csónak, "végtelen hosszúságú" piros fonal és pontosan 50 ezer darab kulcs kombinálásával varázsolja el a látogatókat november 22-ig.

A Japán pavilonban található The Key a Hand című installációhoz a világ minden tájáról érkeztek kulcsok az 1972-ben Oszakában született és az elmúlt két évtizedben Berlinben élő és alkotó művészhez, így tulajdonképpen egy számtalan segítő kéz által létrehozott globális műalkotásról van szó. Meglehetősen összetett a mondanivaló, nehéz egy rövidke mondatban összefoglalni, de azért megpróbálom. Az élet tengerén összegyűjthető megannyi emlékké váló élményt szimbolizálja az installáció. Ha részletesebben is érdekel a téma, ide érdemes kattintanod.

chiharu_shiota02.jpg

chiharu_shiota03.jpg

chiharu_shiota04.jpg

chiharu_shiota05.jpg

chiharu_shiota06.jpg

chiharu_shiota07.jpg

chiharu_shiota08.jpg

chiharu_shiota09.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr187473616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása