Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egy újdonsült anyuka brutál őszinte firkanaplója

Egy újdonsült anyuka brutál őszinte firkanaplója

2015. április 24. - Darqo

lucy_scott01.jpg

Lucy Scott skót illusztrátor 2012-ben adott életet első gyerekének. Természetesen, amennyire lehetett, utána járt mindennek, de a pre-baba kutatás sem készíthette fel arra, hogy egy teljesen egyedi emberpalántával milyen is lesz az élete. Művészként persze tökéletes inspirációként tekintett a helyzetre és brutálisan őszinte, végtelenül vicces „firkanaplóban” örökítette meg a viszontagságait.

A végeredményt könyv alakban is megjelentette, a 120 darab humoros és bájos illusztrációval, valamint üres lapokkal (hátha más anyukák is kedvet kapnak a rajzolásra) megfűszerezett könyv jópofa ajándék lehet a hasonló cipőben járó újdonsült szülők számára. A Doodle Diary of a New Mom című alkotást hagyományos könyv mellett e-book változatban is be lehet szerezni.

Még több kreatív szülőről olvashatsz errefelé.

lucy_scott02.jpg

lucy_scott03.jpg

lucy_scott04.jpg

lucy_scott05.jpg

lucy_scott06.jpg

lucy_scott07.jpg

lucy_scott08.jpg

lucy_scott09.jpg

lucy_scott10.jpg

via: design taxi

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr1007370180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása