Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egy délelőtt Adam Tran origamicsodái között

Egy délelőtt Adam Tran origamicsodái között

2015. április 09. - Darqo

adam_tran01.jpg

Már az idejét sem tudom, hogy mikor írtunk utoljára az origamiról, úgyhogy éppen itt volt az ideje, hogy a minden valószínűség szerint számtalan lenyűgöző alkotás közül végre kiemelkedjen egy, aki mindent visz. Bár nehéz elhinni, hogy Adam Tran vietnami művész papírból és kézzel készíti a képeken látható szoborcsodákat, de bizony így van.

Dinoszauruszok és csontvázaik, különleges fantázialények, állatok, növények, jóformán minden „életre kel” az eredeti foglalkozását tekintve kémiatanár „laborjában”. Érdemes minden egyes fotónál elidőzni egy kicsit és belemerülni a téma és az alapanyag iránt tanúsított példaértékű alázatba, a leheletfinoman és végtelenül precízen kidolgozott részletekbe.

Ha pedig kinézegettétek magatokat, érdemes még egy pillantást vetni az origamival kapcsolatos korábbi bejegyzéseinkre is.

adam_tran02.jpg

adam_tran03.jpg

adam_tran04.jpg

adam_tran05.jpg

adam_tran06.jpg

adam_tran07.jpg

adam_tran08.jpg

adam_tran09.jpg

adam_tran10.jpg

adam_tran11.jpg

adam_tran12.jpg

adam_tran13.jpg

adam_tran14.jpg

adam_tran15.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr477253935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása