Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Életnagyságú csirkehálócsodák

Életnagyságú csirkehálócsodák

2015. március 05. - Darqo

kendra_haste01.jpg

A drótból készített szobrokat mindig kitüntetett figyelem övezi a Manzárd Cafén. A hideg, súlyos és férfias anyagból készített finom, légies és nőies alkotások játszi könnyedséggel hoznak lázba. Így történ akkor is, amikor először megláttam Kendra Haste brit szobrászművész csirkehálóból készített életnagyságú állatszobrait.

A Royal College of Art diplomásának aprólékosan és hatalmas műgonddal kidolgozott szobrai közül 13 darab a Historic Royal Palaces megbízásából a Tower of Londonban jelenleg is megtekinthető, pontosan 2021-ig, úgyhogy van idő ellátogatni a helyszínre, valamint egy elefántszobor a Waterloo Station-nél is megcsodálható.

Ha ez nem lenne elég, március 15-ig a Missouri-i Ella Carothers Dunnegan Gallery of Art csoportos kiállításán, illetve április 17-től egészen augusztus 30-ig a Middleburg-i The National Sporting Library and Museum kiállításán is megnézhetitek a munkáit, már amennyiben ezekben az időpontokban éppen Amerikában jártok.

Csak a csodálat marad, a szavak elfogytak...

kendra_haste02.jpg

kendra_haste03.jpg

kendra_haste04.jpg

kendra_haste05.jpg

kendra_haste06.jpg

kendra_haste07.jpg

kendra_haste08.jpg

kendra_haste09.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr1007188865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása