Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Felejthetetlenül szanaszét festékezett Ferrari

Felejthetetlenül szanaszét festékezett Ferrari

2014. november 06. - Darqo

Oefner California_T01.jpg

Fabian Oefner a festékfröcsögtetés koronázatlan királya, végtelenül látványos alkotásairól már számos alkalommal beszámoltunk a blogon. A svájci művész most azzal került a figyelem középpontjába, hogy a Ferrari felkérésére egy Ferrari California T sportautót vett kezelésbe, természetesen a rá jellemző módon.

Oefner ezúttal sem tért le a kitaposott ösvényről, most is a festék szolgáltatta az alapot, viszont brutálisan szemkápráztató formában tálalta a rengetegszer körüljárt témát. Az amúgy is gyönyörű autót nagyjából 240 km/h sebességgel fújta szanaszét UV festékkel. Elmondása szerint a száguldás élményét szerette volna felidézni a nézőben, ami a képeket és a lenti videót elnézve meglehetősen jól sikerült neki!

Oefner California_T03.jpg

Oefner California_T04.jpg

Oefner California_T05.jpg

Oefner California_T06.jpg

Oefner California_T07.jpg

Oefner California_T08.jpg

Oefner California_T09.jpg

Oefner California_T10.jpg

Oefner California_T02.jpg

via: design taxi

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr566851201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása