Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Életre kelt házfalak

Életre kelt házfalak

2014. október 02. - Darqo

bordalo street01.jpg

Igaz, nem a most bemutatásra kerülő sorozattal kezdtem Bordalo II portugál művész megismertetését veletek, de már akkor tudtam, hogy egyszer külön poszt lesz belőle, amikor először néztem át portfólióját.

A hazájában meglehetősen híres street art művész, aki egyébként Artur Bordalo-ként látta meg a napvilágot, festő nagyapja munkái között töltötte a gyerekkorát, így nem csoda, hogy ő is ezt a szép és mégis nehéz karriert választotta magának.

Az elhagyatott utcarészeken, házfalakon megjelenő, elevenséggel és mozgással teli, vegyes technikával készített figuratív festményeihez, domborműveihez, anamorfikus szobraihoz különböző talált tárgyakat, szemetet használ. Beleépíti a szokványosnak egyáltalán nem nevezhető alkatrészeket, így azt a hatást kelti, mintha az éppen aktuális mű mondjuk lemászni, előbújni/-ugorni készülne. Ha idáig nem is éreztétek úgy, hogy érdemes megjegyezni a művész nevét, talán a most következő fotók meggyőznek majd erről. Nálam sikerült elérnie!

Bordalo II-ról szóló két korábbi bejegyzésünket itt és itt nézhetitek meg. Érdemes!

bordalo street02.jpg

bordalo street03.jpg

bordalo street04.jpg

bordalo street05.jpg

bordalo street06.jpg

bordalo street07.jpg

bordalo street08.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr746730385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása