Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egy vizuális mesemondó lenyűgöző történetei

Egy vizuális mesemondó lenyűgöző történetei

2014. szeptember 26. - Darqo

Maude White01.jpg

Maude White vizuális mesemondónak tartja magát, aki azokat az érzelmeket és gondolatokat próbálja kifejezésre juttatni lélegzetelállítóan gyönyörű alkotásaival, amelyeket szavakkal nehéz lenne megfogalmaznia, mivel a nyelv túlságosan is szűkös kereteket szab ezek kifejezésére.

Az amerikai művésznő a papírt választotta eszköznek, akivel hosszú-hosszú órákat képes eltölteni megfeledkezve időről és térről. Ilyenkor mélységes alázattal és tisztelettel viseltetve az alapanyag iránt, borotvaéles szikéjével különböző formákat vág belé, míg az idea elnyeri végleges formáját.

Ha vagy olyan szerencsés, hogy éppen errefelé visz az utad, a Buffalo-i Western New York galériában élőben is megnézheted Maude különleges papírmeséit a Birds I've been című kiállítás keretén belül egészen október 10-ig.

Ha vásárolnál az alkotások közül, érdemes ellátogatnod a művésznő Etsy boltjába, napi inspirációért Instagramos profilját is lehet követni, még több papírcsodát pedig errefelé találtok.

Maude White02.jpg

Maude White03.jpg

Maude White04.jpg

Maude White05.jpg

Maude White06.jpg

Maude White07.jpg

Maude White08.jpg

Maude White09.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr846705817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása