Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Látványos installációval az országbarátságról

Látványos installációval az országbarátságról

2014. június 17. - Darqo

Paul Cocksedge01.jpg

Paul Cocksedge brit designer készítette a képeken látható színes installációt az idén május 20–22. között Isztambulban megrendezésre került „GREAT Festival of Creativity” keretén belül.

A világ nagyvárosaiban turnézó mobil fesztiválon debütáló „Palette” című installációval a Nagy-Britannia és Törökország közötti sokszínű történelmi, kereskedelmi és kulturális kapcsolatokra szeretett volna utalni a tervező. A mondanivaló is szép, de nem tudok szó nélkül elmenni a tény mellett, miszerint, Cocksedge valószínűleg tökéletes fotótémát is biztosított a látogatók számára az egymásra rétegelt, két ország nemzeti zászlajának színeit használó, áttetsző kör alakú lemezekkel. Én legalábbis szétfotóztam (szefiztem) volna (magamat előtte)...

Paul Cocksedge02.jpg

Paul Cocksedge03.jpg

Paul Cocksedge04.jpg

Paul Cocksedge05.jpg

Paul Cocksedge06.jpg

via: design taxi

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr956299565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása