Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Háromdimenziós tengerpart

Háromdimenziós tengerpart

2014. május 27. - Darqo

jamie harkins01.jpg

Ma reggel a a tengerpartra invitállak titeket egy röpke vizuális kirándulásra, és olyat mutatok nektek, amit ritkán látni. Nem a tengerparti homokba rajzolt alkotások minősülnek különlegesnek, hiszen számos hasonló dologról számoltunk már be mi is, hanem az alkotások milyensége, hiszen általában geometrikus formákkal lehetett idáig találkozni.

Jamie Harkins új-zélandi festőművész, Constanza Tagini Nightingale chilei festőművész és David Rendu francia szobrászművész az új-zélandi Mount Maunganui strandján garázdálkodnak, nem csak a helyiek vagy nyaralók, hanem a netes társadalom legnagyobb örömére is. Háromdimenziós, anamorfikus rajzokat kapirgálnak a homokba, amelyeknek ők is szereplői. Még több fotót találtok a hivatalos Facebookos oldalukon.

jamie harkins02.jpg

jamie harkins03.jpg

jamie harkins04.jpg

jamie harkins05.jpg

jamie harkins06.jpg

jamie harkins07.jpg

jamie harkins08.jpg

jamie harkins09.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr536196426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása