Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Bízzon az érzékeiben - Szemet gyönyörködtető videókon pózolnak a VELUX Új Generációs tetőtéri ablakok (X)

Bízzon az érzékeiben - Szemet gyönyörködtető videókon pózolnak a VELUX Új Generációs tetőtéri ablakok (X)

2014. május 09. - Mocca

Bízzon az érzékeiben 5.png

Utoljára tavaly novemberben írtunk a tetőtéri ablakok, árnyékolók piacát kompromisszumokat nem ismerő, kiváló minőségével Európában 70 éve uraló dán VELUX cégcsoport leendő formatervezők számára innovatív, a fény szabályozását újraértelmező árnyékoló koncepcióinak tervezésére kiírt versenyéről. Amint azt már akkori posztunkban is jeleztük, a nemzetközi megmérettetés eredményhirdetésére idén májusban kerül sor, amiről természetesen itt a Manzárdon mi is beszámolunk majd. A mai és a sorban következő további cikkek apropója most az, hogy a VELUX pimaszul jó érzékkel rátapintva közös pszichénkre – kár lenne tagadnunk, hogy vizuális típusok vagyunk mindannyian – szemet gyönyörködtető slow-motion videókon keresztül mutatja be új tetőtéri ablak kínálatát.

A VELUX Cégcsoport idén tavasszal megújította tetőtéri ablak kínálatát, amelyek közös jellemzője, hogy a kb. 10%-kal megnövelt üvegfelületük több napfényt enged a tetőterekbe, mint korábban, a modern anyaghasználat pedig kevesebb fűtési energiafelhasználást tesz lehetővé. A vásárlók mostantól hét különböző típusból, több árkategóriában választhatják ki az otthonuknak és az igényeiknek megfelelő ablakot.

 

Immár az Új Generáció alaptípusa (GZL) is szellőztethető zárt állapotban az egyedi VELUX kilincsbe épített szellőzőnyílással. Így egész nap friss, tiszta levegő jut a tetőtérbe.

A VELUX Standard Plus kategória (GLL és GLU típusok) az alaptípusénál nagyobb energiahatékonyságot, jobb légzárást és hangszigetelést, rétegragasztott belső biztonsági üveget, valamint hatékonyabb UV-sugárzásszűrést kínál. Az új fejlesztésű, alsó vagy felső kilincses GLL típus többek közt tartalmazza a VELUX ThermoTechnologyTM hőszigetelési rendszert, amellyel csökken az otthonok hűtési és fűtési energia fogyasztása.

velux_v22_112054_2.jpg

13539414634_cd2cbb7aa6_z.jpg

A VELUX Premium kategória típusai (GPL és VELUX INTEGRA® GGL) fokozottabb hőszigetelő képességgel és napvédelmet biztosító üvegezéssel, valamint esőzajcsökkentő megoldással érkeznek az otthonokba. E típusokat háromrétegű üveggel is kínálja a gyártó. Míg a GPL kettős funkciójú panorámaablak; addig a GGL az egyedi VELUX INTEGRA® távvezérlésű típus pl. esőérzékelővel, amely esős időben automatikusan zárja az ablakot.

elektrisch-tuimelvenster-dakraam-3.jpg

v2.jpg

v1.jpg

További információ: VELUX.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr256139220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása